Waarom Polem

Het maken van een GVK silo zou wellicht op het eerste gezicht een simpele klus lijken: dus waarom Polem en niet een andere leverancier?

Polem is een leverancier met meer dan 40 jaar ervaring en kennis in huis. We leveren al decennia lang polyester silo’s en hebben een goede reputatie. Door dicht bij de klant te staan, heeft Polem haar producten en diensten continue aangepast naar de behoefte van de klant. Daardoor kan Polem gebruikers de beste silo bieden die er is.

Kwaliteit

Kwaliteit is soms een subjectief begrip, door de opkomst van nationale en internationale standaarden en certificaten is dit beter inzichtelijk. Polem is in bezit van de juiste kwaliteit- en veiligheidscertificaten, waaronder bijvoorbeeld het FDA, speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie.

Beste ontwerp

Het ontwerp van de silo’s is volledig aangepast aan de behoeften van de klant. De binnenwand is spiegelglad en naadloos. De bijkomende uitrusting is precies afgestemd op het gebruik van het product.

Levertijd

Polem beschikt over de eigen productiefaciliteiten waardoor de afgesproken levertijd is te garanderen.

Beste prijs

De beste kwaliteit, het meest passende ontwerp, snelle levering en ook de beste prijs. De organisatie van Polem is zo ingericht dat productieprocessen efficiënt en soepel verlopen. Dat komt mede doordat Polem de productie in eigen hand heeft. Daarnaast speelt bij het doorvoeren van innovaties de prijs een belangrijke rol. Naast dat een silo aan de wensen van de klant moet voldoen, zorgt Polem dat de prijs daarmee in overeenstemming is.

Full Service Provider

Polem ontzorgt klanten. De adviseurs kunnen direct advies uitbrengen over het best passende product met de juiste accessoires. De productie van zowel de silo en tank als de accessoires verzorgt Polem in eigen beheer. Evenals het transport en het plaatsen van de silo met de bijbehorende uitrusting. Polem is altijd bereikbaar voor vragen en verzorgt Polem het onderhoud en inspecties. 

Europese Sociaal Fonds

Polem werkt nauw samen met het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie in het kader van het voortdurend verbeteren van kennis en competenties bij haar medewerkers.