Projecten

Grote strooizoutsilo's

, Haarlem, Road salt storage.
Voor de gemeente Haarlem heeft Polem de grootste strooizoutsilo’s ooit tevoren geleverd. De opslagcapaciteit van deze GVK silo’s is 330 m³ en ze zijn gemonteerd op een 4 x 4 meter doorrijdbok. De gehele opstelling is 26 meter hoog. De voordelen van een...

» Lees meer

Road salt Haarlem

Zetmeel silo's voor levensmiddelenindustrie

, Kutno, Food & Dairy.
Zetmeel is een belangrijk component bij de productie van chips. Het opslaan van zetmeel is een uitdaging en deze is Polem aangegaan. Polem heeft twee 200 m³ GVK silo’s met 5 meter diameter en drie silo’s van 80m³ met 3,5 m diameter ontworpen en geproduceerd.

» Lees meer

Fertilizer plant.jpg

Krijtpoedersilo voor kit-fabrikant

, Oosterhout, Building & Construction.
Polem heeft voor een van ’s werelds grootste kitfabrikanten GVK silo’s geleverd. Krijtpoeder is een belangrijk component in veel van de kit-producten. Voor de opslag van deze krijtpoeder heeft Polem vier 70m³ opslag silo’s geleverd en twee 35 m³ GVK silo’s.

» Lees meer

IMG_6434.JPG

Reuze GVK Kaneelstok-silo

, Oosterhout, Food & Dairy.
Een grote snoepfabrikant heft Polem de opdracht gegeven om een 30meter hoge suikersilo te maken. Deze GVK silo was ontworpen in de vorm van een reuze kaneelstok. Op 24 juni 2013 is de enorme kaneelstok over de wegen van Nederland getransporteerd, vanuit het noorden naar het zuiden.

» Lees meer

Specials Polem (3).jpg

Vijf 250 m³ chemische opslagtanks

, Sas van Gent, Chemical processing.
Voor de productie van chemische componenten voor de behandeling van drink, proces en afvalwater heeft Polem vijf 250 m³ en twee 100 m³ GVK opslag tanks geleverd. Polem was verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie, transport over water en plaatsing van de zeven tanks.

» Lees meer

Feralco project

Eerste 8 meter DN GVK opslagtanks

, Venlo, Feed.
Polem heeft in 2014 voor het eerst GVK opslagtanks met een diameter van 8 meter geproduceerd, dit is een record-grootte. Het project omvatte de levering van 12 GVK opslagtanks van 8 m diameter en een opslagcapaciteit van 840 m³. daarbij komt nog eens...

» Lees meer

Transport Clabe storage tanks