Bezoek ons tijdens de POWTECH 26-28 September

Polem zal ook de komende editie bij de POWTECH te Nürnberg aanwezig zijn, namelijk in Hall 1 op stand nummer 1-519. Als specialist in het ontwerpen, maken en plaatsen van composiet silo’s voor de opslag van droge stoffen zal het team van Polem aanwezig zijn om u te adviseren over de beste manier van bulk-opslag.

Over de POWTECH

POWTECH is hét 's werelds grootste en belangrijkste event voor technologieën voor poeder, granulaat en bulk solids. Het laat de huidige stand van zaken zien omtrent de techniek in mechanische verwerkingstechnologieën en instrumentatie - en biedt dus een uniek overzicht voor diverse industrieën van glas, bouwmaterialen en papier tot farmaceutische producten, chemicaliën en voedsel.

Experts bezoeken de POWTECH om op de hoogte te worden gebracht van nieuwe innovaties met betrekking op groottereductie, screening, mengen, transporteren, doseren of granuleren en vele andere processen.

Het event vindt iedere 18 maanden plaats en afgelopen editie (2016) heeft het 16.200 bezoekers getrokken afkomstig uit 76 verschillende landen, 891 exposanten uit 31 landen en 3.500 machines werden live gedemonstreerd.

De POWTECH vindt plaats in de beurshallen van Nürnberg, begint op dinsdag 26 september en eindigt op donderdag 28 september 2017.

Meld u aan als bezoeker op de website van de POWTECH (Engels of Duits).