Nog eens zes 8 DN meter tanks geleverd

Polem heeft zes grote composiet opslagtanks (glasvezelversterkte kunststof, GVK) geleverd aan BELA Group. De tanks hebben een afmeting van wel 8 meter diameter en zijn geplaatst in Venlo, ze worden gebruikt voor de opslag van verschillende producten met corrosieve eigenschappen. Al eerder heeft Polem acht stuks composiet tanks geleverd aan dezelfde locatie, wat klaarblijkelijk een succes is, de BELA Group beschikt nu, na levering van deze nieuwe batch tanks, over een indrukwekkend grote opslagcapaciteit. 

De keuze voor Polem als leverancier is een keuze voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en performance. De composiet tanks van Polem zijn corrosieresistent, hebben een spiegelgladde binnenwand (makkelijk reinigbaar) en hebben daarom weinig onderhoud nodig. 

Bovendien heeft Polem de capaciteit om grote diameter tanks te wikkelen in haar geavanceerde fabriekshallen te Lemmer. Zowel Polem als de BELA group zijn gelegen aan het water en daardoor was het mogelijk dat de grote producten over water zijn getransporteerd. Hiermee is er een grote besparing op het transport over de weg bewerkstelligd.

Lees meer over composiet (GVK) opslagtanks.